Footer vinkje

Over De Borst Financiële Diensten

Op 1 maart 1993 heeft de oprichter Nico de Borst het bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam Administratiekatoor BosMos. Dit is een verwijzing en combinatie van de namen van Nico de Borst en Sabine Mosheuvel. In eerste instantie veranderde hij zijn fulltime dienstverband bij zijn werkgever naar een 24 uur per week parttime dienstverband. Het bedrijf groeide echter zo snel dat in 1996 de beslissing werd genomen om zich volledig op het administratiekantoor te richten.

Aan de Doormanstraat in Capelle aan den IJssel werd vanuit een kamer gewerkt waarna er in de tuin een houten kantoorruimte werd opgetrokken. Toen dit te klein werd is er verhuisd naar een kantoorruimte in een voormalig woonhuis boven een supermarkt in de Van Kinsbergenstraat in Capelle aan den IJssel. Toen dit pand aan anderen werd verhuurd is er vanaf 2006 samengewerkt met Opinion Accountants en Belastingadviseurs. Er werd een deftige kantoorruimte op het bedrijventerrein Rivium betrokken.

Er bleek behoefte aan een eigen ruimte te zijn en eind 2013 werd besloten om een kantoorpand te kopen in een nieuwbouw bedrijventerrein met de naam Capelle XS aan de Hoofdweg 336 te Capelle aan den IJssel. Vanuit deze moderne locatie bouwen wij het bedrijf verder uit en spelen in op de toekomst. In het nieuwe pand zijn alle vereisten aanwezig wat aan een modern bedrijf gesteld wordt.

Sinds enige jaren zijn wij zakelijk ook in het buitenland actief als financieel adviseur van verschillende projecten waar wij bij betrokken zijn geraakt. Zo zijn wij actief in de gezondheidszorg, metaalbewerking en de agrarische sector. Voor deze activiteiten is in 2015 De Borst International BV opgericht. Met dit bedrijf nemen wij ook deel in het luchttaxibedrijf Chest Airlines D.O.O. in Bosnie Herzegovina. Dit bedrijf verzorgt VIP vervoer door de lucht met Nick de Borst als piloot aan de stuurknuppel.

 

 

 

 

Nieuwe ontwikkelingen op belastinggebied

De afgelopen tijd... Lees meer »

Nieuwe website

Met trots presenteren wij de nieuwe website van De Borst Financiële Diensten. Door onze gloed ... Lees meer »

De Borst Investments