Footer vinkje

Financiele administratie

Aan de hand van een goed gevoerde administratie heeft u een duidelijk inzicht in hoe uw onderneming er voor staat, hierdoor kunt u, uw onderneming de juiste kant op sturen. De Borst Financiele Diensten staat klaar voor u om uw financiele administratie te verwerken maar ook hebben wij de mogelijkheid dat u de administratie verwerkt en wij met u mee kijken.

Salarisadministratie

Naast de financiele administratie is de eventuele salarisadministratie een belangrijk punt binnen uw onderneming. De Borst Financiele Diensten kan uw volledige salarisadministratie verzorgen, of u ondersteunen bij het zelf voeren van de salarisadministratie.

Jaarrekeningen

Op basis van de gegevens die u aan ons aangeleverd hebt stellen wij voor u de jaarrekening op. Door de financiele gegevens samen te verzamelen en samen te vatten stellen wij de jaarrekening voor u samen. Voor De Borst Financiele Diensten is de jaarrekening niet sluitstuk van het boekjaar maar juist het startpunt voor het adviseren van uw onderneming, zoals de fiscale aangiftes en het verwijderen van overbodige risico's. De jaarrekening word in een persoonlijk gesprek met u besproken zodat wij u kunnen adviseren over evenuele bezuinigingen of om juist investeringen te gaan doen.

Begroting

Het opstellen van de financiele begroting met de juiste onderbouwing is niet alleen belangrijk voor u als ondernemer maar ook voor het eventuele aanvragen van een financiering. Een begroting is een schatting van verwachte opbrengsten en kosten over een bepaalde periode. Per periode word samen met u gekeken of de begroting gehaald lijkt te worden en wanneer dit niet het geval blijkt te zijn word gekeken welke oplossing hiervoor gevonden kunnen worden. De Borst Financiele Diensten helpt u graag bij het zoeken van deze oplossingen en kan u hierin adviseren.

Nieuwe ontwikkelingen op belastinggebied

De afgelopen tijd... Lees meer »

Nieuwe website

Met trots presenteren wij de nieuwe website van De Borst Financiële Diensten. Door onze gloed ... Lees meer »

De Borst Investments