Footer vinkje

Belastingen 

Is de aangifte inkomstenbelasting op een correcte manier afgehandeld en verstuurd? Is er aan de BTW verplichtingen voldaan? Hoe staat het ervoor met mijn aangifte vennootschapsbelasting? De Borst Financiële Diensten neemt uw zorgen omtrent deze verplichtingen graag voor zijn rekening.

Fiscale aangifte

De Borst Financiele Diensten verzorgt al uw financiele aangiftes, de twee veel voorkomende aangiftes zijn de aangifte inkomstenbelasting en de aangifte omzetbelasting.

Aangifte inkomstenbelasting

Bijna iedereen heeft te maken met het doen van de aangifte inkomentenstenbelasting, zowel ondernemers als particulieren. De aangifte inkomstenbelasting is een aangifte over je inkomsten uit werk en woning, uw eigen woning en overige bezittingen. De Borst Financiele Diensten beschikt over de kennis om deze aangifte voor u te doen.

Aangifte omzetbelasting

Elke ondernemer moet aan het eind van een vastgestelde periode door de belastingdienst aangifte omzetbelasting doen. De Borst Financiele Diensten kent de fiscale regelgeving en vult de aangifte omzetbelasting graag voor u in. Aan de hand van uw financiele administratie vullen wij de aangifte omzetbelasting voor u in. 

Aangifte vennootschapsbelasting

Wanneer u een BV heeft, heeft u te maken met het doen van aangifte vennootschapsbelasting. Aan de hand van de gevoerde boekhouding stellen wij beknopte jaarstukken op die de grondslag vormen voor de aangifte inkomstenbelasting.

Daarnaast stellen wij voor u de publicatiejaarstukken op voor de Kamer van Koophandel en helpen u bij het opstellen van de notulen van de Algemene Leden Vergadering.

Aangifte erfbelasting

Het overlijden van uw partner of familielid is een trieste emotionele gebeurtenis, waar veel tijd voor nodig is om dit te verwerken. De belastingdienst zal echter al snel op de stoep staan voor een overlijdensaangifte inkomstenbelasting. Het is belangrijk dat deze formulieren goed worden ingevuld en dat er eventueel uitstel word aangevraagd. De Borst Financiele Diensten zorgt ,door zorgvuldig gebruik te maken van de belastingvoordelen, ervoor dat u zo min mogelijk erfbelasting hoeft te betalen.

Nieuwe ontwikkelingen op belastinggebied

De afgelopen tijd... Lees meer »

Nieuwe website

Met trots presenteren wij de nieuwe website van De Borst Financiële Diensten. Door onze gloed ... Lees meer »

De Borst Investments